Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce. Strona korzysta z plików cookie.

Witamy na stronie MG shohlari

Polityka prywatności

Niniejsza Polityka Prywatności określa zasady przetwarzania i przechowywania wszelkiego rodzaju informacji prywatnych i danych osobowych; warunki zachowania poufności użytkowników serwisu znajdującego się pod adresem www.mg-shohlari.pl.


Kto jest administratorem danych osobowych?
 

Administratorem danych osobowych w rozumieniu ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 roku jest MGsolutions MGJJ Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Spółka komandytowa, ul. Skawińska 13/5, 31-066 Kraków (MGS). MGS stosuje, wymagane przez przepisy prawa polskiego, środki techniczne organizacyjne zapewniające ochronę przetwarzanych danych osobowych i zabezpieczenia danych osobowych przed ich udostępnieniem osobom nieupoważnionym. 
MGS może powierzać przetwarzanie danych osobowych podmiotom z nią współpracującym w zakresie niezbędnym do realizacji transakcji np. w celu dostarczenia przesyłek lub przekazania informacji marketingowych. 


W jaki sposób zbieramy dane osobowe?


Dane osobowe są zbierane dobrowolnie na stronie sklepu internetowego www.mg-shohlari.pl, jednakże brak zgody na przetwarzanie danych osobowych, uniemożliwia zrealizowanie transakcji, dostawę zamówienia oraz jakąkolwiek komunikację.  Dane osobowe są przekazywane bezpośrednio przez Klienta w trakcie wypełnienia formularzy dostępnych online, podczas kontaktu e-mail lub telefonicznego.


Jakie dane zbieramy?


Dokonując zakupu produktów oferowanych przez MGsolutions MGJJ Sp. z o.o. Sp.k.  w sklepie internetowym www.mg-shohlari.pl Klient będzie zobowiązany podać: imię i nazwisko, adres e-mail, numer telefonu kontaktowego, adres zamieszkania, adres do wysyłki. Jeżeli Klient zdecyduje się na założenie konta  użytkownika - Sprzedający będzie także przetwarzał historię zamówień złożonych przez kupującego.
W sytuacji, kiedy Klient będzie kontaktował się telefonicznie zostanie poproszone o podanie imienia i nazwiska oraz numeru telefonu kontaktowego lub zwrotnego adresu e-mail.
Podczas wizyty na naszej stronie automatycznie są pobierane dane dotyczące wizyty: adres IP  Klienta, informacje o rodzaju przeglądarki, typu systemu operacyjnego, źródle odwiedzin, w przypadku użytkowników, którzy weszli na stronę za pośrednictwem wyszukiwarki, także o wykorzystanych słowach kluczowych prowadzących do wyświetlenia linku sklepu internetowego www.mg-shohlari.pl .
Dane te są gromadzone wyłącznie dla potrzeb prowadzenia statystyki oraz najlepszego dopasowania naszej oferty do Państwa.  


Jaki jest cel zbierania danych osobowych?


a) Dane osobowe Klientów są niezbędne by zamówienie zostało zapisane w systemie w celu umożliwienia Klientowi użytkownikowi i MGS przeprowadzenia transakcji sprzedaży za pośrednictwem sklepu internetowego www.mg-shohlari.pl. Wymagamy tylko tych danych, które są niezbędne.
b) Jeżeli Klient zapisał się do newslettera poprzez podanie adresu e-mail i wyraża zgodę na przetwarzanie danych osobowych w celach marketingowych i przesyłanie informacji handlowych. Poprzez newslettera informujemy Klientów o najnowszych ofertach. Klient ma możliwość w każdej chwili zrezygnować z subskrypcji newslettera klikając link zawarty w otrzymanym newsletterze lub przesyłając informację o rezygnacji e-mail na adres e-sklep@mg-shohlari.pl.
c) Dane osobowe, które podaje użytkownik w czasie kontaktu e-mail lub telefonicznego ze sklepem internetowym www.mg-shohlari.pl będziemy wykorzystywać tylko w celu udzielenia odpowiedzi na zapytanie Klienta.


W jaki sposób kontaktujemy się z Klientem?


a) za pośrednictwem wcześniej pozostawionego adresu e- mail,
b) przy użyciu Newslettera


Jak można dokonać zmiany danych osobowych?


Klient ma prawo do wglądu do swoich danych osobowych, w każdej chwili istnieje możliwość zmiany lub cofnięcia wcześniejszej zgody na przetwarzanie danych osobowych przesyłając informację do MGS na adres e-mail: e-sklep@mg-shohlari.pl.


Do czego wykorzystujemy pliki Cookies?


a)  W sklepie MGS wykorzystujemy pliki Cookies – są to małe pliki tekstowe wysyłane do komputera użytkownika, identyfikujące go. Pliki Cookies są bezpieczne i nieszkodliwe dla Urządzenia Klienta. Nie naruszają w żaden sposób prywatności Klienta - nie zawierają danych osobowych, zapis plików Cookies zwiększa wydajność oraz wygodę korzystania z serwisu MG shohlari.
b) Pliki cookies są także wykorzystywane przez system statystyk Google Analytics, zaimplementowany w kodzie sklepu internetowego www.mg-shohlari.pl . Szczegółowe cele, do którego Google Analytics wykorzystuje pliki cookies zostały opisane w odrębnym dokumencie dostępnym pod adresem: http://www.google.com/intl/pl/policies/privacy/
c) W serwisie www.mg-shohlari.pl znajdują się przekierowania, odnośniki do innych stron, portali np. Facebook; operator serwisu nie ponosi odpowiedzialności za zasady zachowania polityki prywatności na poszczególnych stronach. 


Jak zabezpieczamy dane osobowe?


MGS dokłada wszelkich starań do skutecznej ochrony przetwarzanych danych osobowych. Dane osobowe przekazywane ze strony internetowej na serwer MGS zostały zabezpieczone szyfrowanym połączeniem SSL.
Dane osobowe są przechowywane i  przetwarzanych w systemie operatora MGS.


 Zmiany w polityce prywatności


MGS zastrzega sobie prawo do wprowadzenia zmian w niniejszym dokumencie. Zmiany będą publikowane na stronie www.mg- shohlari.pl 

Zapisz się do newslettera

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w celach marketingowych i zgodę na otrzymywanie na podany adres poczty elektronicznej informacji handlowych w rozumieniu ustawy z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną przez MGsolutions MGJJ sp. z o.o. sp. k. Administratorem danych osobowych jest MGSolutions MGJJ Sp. z o.o. Sp.k. z siedzibą w Krakowie przy ulicy Skawińskiej 13/5. Dane osobowe przetwarzane będą w celu przesyłania informacji promocyjnych, marketingowych oraz handlowych. Dane nie będą udostępniane innym podmiotom. Macie Państwo prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawienia. Dane zostały podane przez Państwa dobrowolnie.